Enquête seniorenvoetbal

Beste leden, ouders, supporters en sponsoren van V.V. Gorredijk,

VV Gorredijk vindt het belangrijk dat alle leden van jong tot oud met veel plezier kunnen voetballen bij onze vereniging. Er is ruimte voor jong talent, voor het vrouwenvoetbal en ook het seniorenvoetbal is de afgelopen jaren gegroeid.

Zorg over de toekomst van het seniorenvoetbal op zondag.

Op de vrijdagavond hebben we een aantal mooie 35+ teams, die met succes voetballen. Helaas hebben we meer moeite om de seniorenelftallen op zondag voldoende bezet te houden. Daardoor zijn we afgelopen seizoen van zes naar vier teams in de zondagcompetitie gegaan.

Vanuit een deel van de leden is het verzoek gekomen om te onderzoeken of er in de toekomst op zaterdag gevoetbald kan worden. Het doel van deze enquête is om bij een zo groot mogelijke groep leden, ouders, supporters en sponsoren in kaart te brengen waar de voorkeur ligt voor de speeldag.

V.V. Gorredijk wil met deze enquête graag uw mening weten. Aan de hand hiervan willen wij uw mening gebruiken om een goed afgewogen keuze te kunnen maken voor de toekomstige speeldag.

Voor wie is deze enquête?

Alle leden van V.V. Gorredijk die in de JO15 of ouder uitkomen, kunnen deze enquête invullen.
Daarnaast nodigen we alle ouders, ook van andere categorieën, supporters en sponsoren uit om de
enquête in te vullen.

Klik op onderstaande link om de enquête in te vullen.

Enquête invullen