• Wij zijn op zoek!

Op zoek naar een trainer voor ons tweede team. De huidige trainer wordt namelijk volgend seizoen verantwoordelijk voor de A-selectie en dat vinden we mooi!

De jongens van het tweede iets minder natuurlijk. Vandaar dat we op zoek zijn naar jou.

Ons tweede speelt in de reserve 2de klasse zondag, een respectabel niveau, met mooie buurt clubs. Een garantie voor leuke wedstrijden, volop positieve strijd en gezelligheid.  Dit is waar we voor staan en wat we belangrijk vinden bij onze vereniging;

Hard werken, voor elkaar strijden, veel plezier en gezelligheid.

De selectie bestaat volgend jaar uit veel jonge jongens met ambitie, gemixt met een aantal โ€œoudere jongerenโ€ die het spelletje goed snappen. Ze willen graag twee keer per week stevig trainen en op zondagochtend een pot voetballen. Leider Richard zorgt voor alles om het voetbal heen en dat doet hij met verve.

Heb je een goed gevoel bij bovenstaande, wil je serieus aan de slag en weet je de balans te vinden tussen presteren en gezelligheid? Neem dan contact met ons op. Gaan we met elkaar in gesprek en kijken we of er een klik is.

Het zou fijn zijn als je TC3 hebt afgerond en natuurlijk staat er een passende vergoeding tegenover.

We hopen je snel te kunnen ontmoeten!

Belangstelling?

Mail dan je cv met je motivatie naar bestuur@vv-gorredijk.nl en we laten zo snel mogelijk iets van ons horen.