• Sponsorcommissie

Als sportvereniging kunnen we niet zonder sponsoren en daarom zijn wij continu op zoek naar bedrijven en instellingen die onze voetbalvereniging op welke manier dan ook willen ondersteunen. Nog harder zijn we bezig de sponsoren daarvoor heel veel terug te geven, door een enthousiaste, laagdrempelige, sportieve en een gezellig vereniging. Met ondertussen 25 teams heeft Gorredijk een steeds groter bereik voor sponsoren. Naast dat bij al deze teams familie en vrienden langs de lijn staan, hebben al deze teams ook bezoekers uit omliggende dorpen en steden en visa versa met een grote spreiding in met name het noorden van het land.

Onze club is laagdrempelig. Ook qua sponsoring, omdat we het liefst een zo groot mogelijk diversiteit aan bedrijven en instellingen aan ons binden. We hebben hiervoor meerdere sponsormogelijkheden die op deze website zijn te vinden. Uiteraard willen we dit ook graag uitleggen/toelichten op een voor de sponsor gewenst manier. U kunt hiervoor contact opnemen met de leden van de sponsorcommissie.

Leden                                       Telefoonnummer

Edwin van Opzeeland                 06-20802928

Ronny de Boer                           06-23706238

Peter van der Wijk                     06-22081628