Volg ons op twitter

Partner VV Gorredijk

Menu openen

Teamindeling

In samenspraak met de Technische Commissie en de leiders/trainers is de Jeugdcommissie tot een teamindeling voor het nieuwe seizoen gekomen. Net als de afgelopen jaren, blijft het indelen van de teams een hele klus. Nu de indeling bekend is, begrijpen wij dat er vragen zijn. De JC wil op dinsdag 25 juni a.s. Vanaf 18:00 uur hier antwoord opgeven. Het is van belang datuiterlijk zondag 23 juni 18:00 uur hierover een mail wordt gestuurd naarjeugdcommissie@vv-gorredijk.nl. A.d.h.v. de aanmeldingen wordt een tijdsschema voor de dinsdagavond opgesteld en deze wordt via de mail terug gekoppeld. Voor de duidelijkheid, aanmeldingen voor een gesprek die niet via de mail zijn aangevraagd wordennietin behandeling genomen. Voor de JO17 en JO19 categorie is in overleg een datum en tijd te bespreken.

Het kan voor komen dat spelers nog niet zijn meegenomen in de huidige indeling. Neem dan zo snel mogelijk contact op met de coördinator van betreffende categorie.lijst coördinatoren

De trainersstaf begint concrete vormen aan te nemen, maar met de definitieve invulling wachten we de ontwikkelingen nog even af. Het trainingsschema met daarbij ingevuld ook de trainersbezetting zal tijdens de zomerstop op de website worden geplaatst. Naast onze eigen ideeën staan wij uiteraard open voor andere opties, mochten er enthousiaste trainers beschikbaar zijn dan graag contact opnemen met Kevin de Kroon (06-22737419). Het kan voor komen dat je als huidige trainer nog niet bent benaderd voor volgend seizoen, ook dan graag even contact opnemen.

Ook als je leider wilt worden, dan kun je contact opnemen met de coördinator. Meestal wordt pas na bekendwording van de teamindeling contact opgenomen, dus het kan nog komen. Gemakshalve hebben we nu bij de nog niet zeker zijnde posities puntjes neergezet. En zeker de leiders die de afgelopen seizoenen veel voor ons hebben betekend willen we natuurlijk niet passeren!

Houdt de website ook goed in de gaten voor de eerste trainingen en eerste wedstrijden.

Ondanks dat het nog een tijdje duurt, alvast een goede vakantie toegewenst en tot het nieuwe voetbalseizoen!

Jeugdcommissie v.v. Gorredijk