Mientewei 2, 8401 AA Gorredijk.

0513 - 46 23 69

info@vv-gorredijk.nl

Naar nieuwsoverzicht

Update Corona maatregelen

Beste leden, ouders van leden en andere betrokkenen bij VV Gorredijk,


Maandagavond heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Deze maatregelen treffen de samenleving en ook het amateurvoetbal hard. De komende drie weken mag bij geen enkel (sport) evenement nog publiek aanwezig zijn en zijn de kantines gesloten.


Deze maatregelen zijn momenteel al ingegaan. In ieder geval tot en met dinsdag 20 oktober gelden deze aanvullende of vervangende maatregelen voor VV Gorredijk;


Kantine
De kantine is dicht! Op trainings- en wedstrijddagen kan er voor, tijdens en na trainingen of wedstrijden geen drank of voedsel gekocht of genuttigd worden. Ga hier ook geen alternatieven voor bedenken; breng de club niet in verlegenheid en/of gevaar en vertrek na de wedstrijd en het eventuele douchen gewoon naar huis.


Kleedkamers
De kleedkamers kunnen vooralsnog worden gebruikt voor omkleden en douchen, mits de afstandsregels in acht worden genomen. De kleedkamers zijn geen plek om na te zitten, te blijven hangen. Op wedstrijddagen regelen we voor de spelers in de pauze ranja (jeugd) en thee (senioren), maar daar blijft het ook bij. 


Publiek/toeschouwers
Publiek is bij trainingen, uit- en thuiswedstrijden niet welkom bij VV Gorredijk. Hier zal op en rond het sportpark kritisch op worden toegezien. Tijdens de trainingen de vraag aan trainers om hier op toe te zien dat ouders niet blijven. Aan de ouders om uw kind te brengen/halen en weer te vertrekken. Op wedstrijddagen zullen we hier ook op toezien. We verwachten dat de leiding van de teams hier ook kritisch mee om gaan. 


Rijders
We vragen de uitspelende teams van VV Gorredijk om met zo minimaal mogelijk aantal chauffeurs af te reizen en dus zo maximaal mogelijk te carpoolen. Mondkapjes kunnen worden gedragen wanneer de chauffeur hier om vraagt. Neem deze dus altijd mee. Ouders die besluiten zelf te rijden, kunnen enkel hun zoon of dochter afzetten en weer vertrekken. We vragen de leiders van VV Gorredijk toe te zien op naleving van de richtlijnen. 


Zoals bij alle andere maatregelen en richtlijnen rekenen we op begrip en het strikt opvolgen ervan. We kunnen het helaas niet mooier maken. 
Samen staan we sterk!