Naar nieuwsoverzicht

Ongeslagen uit de beker

Afgelopen weekend werd het in Oldemarkt een 2-2 gelijkspel. Dit mocht echter niet voldoende zijn om door te gaan in de beker. Beide ploegen hebben een gelijk doelsaldo echter heeft Oldemarkt 2 goals meer voor dan Gorredijk. Hierdoor ligt Gorredijk uit de beker.

De ploeg van Tonnie Kerstma kan tevreden terugkijken op een ongeslagen bekertoernooi. Met 2 gewonnen wedstrijden en 1 gelijkspel tegen tegenstanders die allemaal in de 3de klasse uitkomen biedt dit perspectief. Een goed resultaat voor de ploeg die het afgelopen seizoen heel zwaar had.

Aankomend weekend begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Read Swart. De wedstrijd van vorig jaar werd in de laatste minuut beslist in het voordeel van de ploeg uit De Knipe. Read Swart kende vorig seizoen met een tweede plaats ook één van hun betere seizoenen. Dit maakt de wedstrijd van aankomende zondag een goede test voor de mannen van Gorredijk om te kijken waar zij dit seizoen staan.