Naar nieuwsoverzicht

Rad van Fortuin!

Het is u vast niet ontgaan! Dinsdag 25 augustus bestaat onze club 100 jaar! Omdat de festiviteiten dit jaar niet door gaan hebben wij een online Rad van Fortuin weten te organiseren. Met maar liefst 100 prijzen met een totale waarde van 4500 euro belooft dit een spectaculaire avond te worden!

Online. Wat houdt dat in?
Online betekent dat wij het Rad van Fortuin via een live uitzending op Facebook spelen. Dit houdt in dat u op de avond van 25 augustus, thuis op de bank, naar de Facebookpagina van vv Gorredijk kunt gaan en daar de video bekijken. U kunt op elk moment inschakelen tijdens de uitzending. Het Rad van Fortuin zelf start om 20:00 uur maar wij verzorgen een leuk voorprogramma dat u zeker niet mag missen!

Heeft u geen Facebook? Dat is ook geen probleem. Wanneer u ‘Facebook vv Gorredijk’ in Google typt kunt u direct naar de pagina.

Hoe werkt het Rad van Fortuin?
Wij spelen met het u wel bekende Rad van Fortuin. Dit rad heeft 100 nummers. Naast dit rad hebben wij een kleiner rad met daarop 10 kleuren. Deelnemers kopen 1 of meerdere loten. Per ronde zal er verschillende keren gedraaid worden. Hierdoor is de kans dat u iets wint met 1 lot: 1 op 10. Neemt u meerdere loten vergroot u de win kans aanzienlijk! Doordat er 100 nummers en 10 kleuren zijn hebben wij in totaal 1000 loten beschikbaar. Op = Op!

Hoe koop ik loten?
Vanaf zaterdag 1 augustus kunt u via een persoonlijk bericht naar de Facebookpagina van vv Gorredijk zich opgeven voor het Rad van Fortuin. U geeft hierbij aan hoeveel loten u wenst te bestellen en uw mobiele nummer. Vervolgens krijgt u in de periode naar de avond, een bericht met daarin een betaalverzoek en uw loten. De organisatie bepaalt de lotnummers en kleur. Met deze loten speelt u op de avond zelf mee. Doordat de organisatie een overzicht heeft wie welk lot heeft, hoeft u niets anders meer te doen dan te kijken naar de online video die op dinsdag 25 augustus om 19:45 uur live gaat op de Facebook van vv Gorredijk!

Ik heb prijs! Hoe nu verder?
Wanneer u prijs hebt springt u al juichend van de bank in uw huis! En nu.. Bellen? Nee alles wordt voor u geregeld! De organisatie weet ook dat u gewonnen heeft en zal contact met u opnemen om de prijs langs te mogen brengen. Makkelijker kan toch niet?

Tot slot
Bij deelname gaat u akkoord met het benoemen van uw naam op het moment dat u een prijs gewonnen heeft.

Mocht u nog vragen hebben horen wij dat graag! Details met betrekking tot de rondes en prijzen kunt u t.z.t. van ons verwachtten.