Mientewei 2, 8401 AA Gorredijk.

0513 - 46 23 69

info@vv-gorredijk.nl

Naar nieuwsoverzicht

Gebruik sportvelden gedurende zomerperiode

 
We kennen een lastige periode rondom het thema corona. Een periode waarin we nog niet uit zijn, maar we langzamerhand wel meer perspectief zien. Vanaf 1 juli bieden de veiligheidsmaatregelen ons en daarmee onze (in)directe leden meer mogelijkheden. Het voetbalseizoen is al geruime tijd ten einde, maar vanuit verschillende groepen begrijpen wij dat de animo om te voetballen op de sportvelden van VV Gorredijk groot is. Daarom stellen wij het kunstgrasveld van VV Gorredijk ook gedurende de zomer beschikbaar voor gebruik, echter gaat dit wel gepaard met basisregels en respect voor elkaar en materiaal.
 
Situatie:
Per 1 juli is normaal spelcontact toegestaan voor alle leeftijden. Voor en na het sporten geldt voor volwassenen vanaf 18 jaar: houd 1,5 meter afstand. Dit geldt bijvoorbeeld op de tribune of rondom het sportveld.
 
Basisregels:
• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
• Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
• Probeer drukte te vermijden.
• Was vaak je handen.
 
Belangrijk:
• Neem voor jezelf een bidon met water mee, de kantine en kleedkamers zijn niet open.
• Houd te allen tijde rekening met elkaar en heb respect voor elkaar.
• Ruim na gebruik van het kunstgrasveld al het gebruikte afval/rommel op.
 
 
VV Gorredijk denkt graag mee om voor iedereen een veilige en leuke situatie te creëren in de gezamenlijke liefde om een balletje te trappen. Wij gaan ervan uit dat de gebruikers ons beschikbaar gestelde terrein met respect en gezond verstand zullen betreden. Mocht je met je eigen team gaan trainen, houd dan de trainingstijden van het afgelopen seizoen aan.
 
Gebruik dus alleen het kunstgrasveld!
Ge