Naar nieuwsoverzicht

Vrijwilligers gezocht!

Beste Leden,

V.V. Gorredijk is een sportieve en gezellige vereniging. Dit is mede mogelijk doordat er al vele vrijwilligers zijn die hun steentje daaraan bijdragen. Om dit zo te houden zijn we op zoek naar ouders, spelers en speelsters, grootouders die een steentje bij willen dragen. Al is het een uurtje per week, alle hulp die je kan bieden is welkom. Hieronder staan enkele vrijwilligersfuncties waarbij 'de nood' momenteel het hoogst is. Schroom niet om je aan te melden of spreek iemand van het bestuur aan voor meer informatie.

Staat er geen vrijwilliger functie voor je tussen maar je wil wel iets doen laat het ons dan ook weten.

Ons motto is SAMEN STAAN WE STERK EN WE DOEN HET MET ELKAAR!!

Voor alle functies geldt: m/v.

Voor meer info of om jezelf aan te melden kun je een e-mail sturen naar:info@vv-gorredijk.nl.We zullen dan z.s.m. contact met je opnemen.

Wedstrijdsecretariaat

Met ingang van het seizoen 2020-2021 zoeken we iemand (dat mogen uiteraard ook meerdere personen zijn) die het wedstrijdsecretariaat voor Zaterdag en Zondag op zijn/haar/hun rekening willen gaan nemen. Wil je meer weten over deze taak en lijkt het je leuk, laat het ons dan snel weten! Voor meer informatie kunnen jullie terecht bij één van de bestuursleden.

Clubscheidsrechters/spelbegeleiders (dringend nodig !!)

Lijkt het je leuk om op zaterdag een wedstrijdje van één van onze jeugdteams te fluiten, of fluit je liever een wedstrijd van de senioren op zondag? Laat het ons dan weten, wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die in het weekend een paar uur van hun tijd willen helpen bij het in goede banen leiden van onze thuiswedstrijden. Ervaring is mooi meegenomen, maar niet vereist.

Vaste kantinemedewerker Zaterdag en Zondag

We zijn op zoek naar een enthousiaste, vrolijke en sociale vaste kantinemedewerker voor de Zaterdag en Zondag. Mocht je niet vast willen maar wel eens een Zaterdag of Zondag mee willen draaien laat het ons dan ook weten.

Verslagschrijver eerste elftal

Ben je veel of altijd bij wedstrijden van ons eerste elftal te kijken en vind je het leuk en ben je goed in verslagjes schrijven dan zijn we op zoek naar jou! Deze verslagen zullen gebruikt worden voor onze website, tweenul.nl en voetbalnoord.nl. Bij uitwedstrijden kan je altijd met iemand meerijden.

Hopelijk vullen we bovenstaande vacatures weer snel met elkaar in.

Het bestuur.