Mientewei 2, 8401 AA Gorredijk.

0513 - 46 23 69

info@vv-gorredijk.nl

Naar nieuwsoverzicht

Teamindeling jeugd 2020/2021 is bekend!

Beste jeugdspelers en -speelsters van vv Gorredijk, beste ouders en verzorgers,
 
Teamindeling
De teamindelingen voor het komende seizoen 2020/2021 staan onder het kopje voetbal in de menubalk. 

Het indelen van de teams is ook dit jaar weer gelukt. De jeugdcommissie heeft na overleg met trainers, coördinatoren en de Technische commissie de keuzes gemaakt. Maar wij denken er in geslaagd te zijn om leuke, volwaardige ploegen samen te stellen waarin ieder lid het naar zijn of haar zin kan hebben.

Nog meer dan in eerdere jaren hebben we in bepaalde leeftijdsklassen te maken met een uitdaging om voltallige en volwaardige teams samen te stellen als gevolg van leden die om verschillende redenen stoppen met voetballen of ergens anders gaan voetballen. Ook hebben we te maken met de doorgroei van jeugdteams naar hogere leeftijdsklassen die op een groter speelveld voetballen. Hierdoor heeft een team meer spelers nodig dan teams die op een kleiner veld spelen.

 
Persoonlijke toelichting
Ieder lid is even belangrijk voor ons. Wij hebben dan ook onze uiterste best gedaan om ieder individueel lid in een passend en leuk team te plaatsen.
 

De inloopavond
De inloopavond voor ouders zal dit jaar iets anders gaan dan andere jaren.
We hebben ervoor gekozen om dit per mail te doen. Aan ouders met vragen over de indeling wordt gevraagd tussen 14 juni  en 17 juni 2020 hun vragen in te zenden.
Stuur dan de mail naar jeugdcommissie@vv-gorredijk.nl. De coördinator zal dan per mail of telefonisch contact opnemen.
Berichten die na 17 juni worden gezonden, worden niet meer in behandeling genomen. 

 

Start training seizoen 2020 – 2021

De training start in overleg met de trainers, zij kunnen vanaf 01 augustus weer beginnen. Bij de teams komt te staan wat de trainingstijden worden.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Wens iedereen een goede, gezellige, fijne, sportieve en vooral een gezonde vakantie toe en zien jullie graag terug bij de eerste training.