Mientewei 2, 8401 AA Gorredijk.

0513 - 46 23 69

info@vv-gorredijk.nl

Naar nieuwsoverzicht

Zomerprogramma JO17 en JO19

Seizoen 2020-2021

Voorafgaand aan het nieuwe seizoen biedt VV Gorredijk al haar juniorenleden uit de JO17 en JO19 categorie een zomerprogramma aan. Doel van dit extra programma is om alle spelers de mogelijkheid te bieden fit aan het nieuwe voetbalseizoen te verschijnen.

Het zomerprogramma is gericht op de algemene basisfitheid van de spelers. Het zomerprogramma is een uitstekende toevoeging om weer fit aan het nieuwe seizoen te beginnen. Spelers uit de JO17-1 en JO19-1 worden verwacht zo veel mogelijk aanwezig te zijn. Liefhebbers van JO17-2 en JO19-2  zien wij uiteraard ook graag komen. Rekening houdend met conditioneel niveauverschil zullen we, waar mogelijk, werken in twee groepen (‘’beginners’’ en ‘’gevorderden’’). Zo kan iedereen op zijn eigen niveau aan de slag.

 

Fitheid is een grote basis van succes en plezier!

De trainingen zullen worden gegeven door Michiel Hornstra en Kevin de Kroon en vinden iedere dinsdag- en donderdagavond om 19:00 plaats vanaf de voetbalkantine. De dinsdagtraining zal in het teken staan van Kracht/ stabiliteitsoefeningen, looptechniek en duurloop. De donderdagtraining omvat de intervaltraining.

Om rekening mee te houden: trek een korte broek en fijn sportshirt aan, tenzij het heel koud is. Zorg voor goed schoeisel (geen voetbalschoenen want we gaan de weg op!). Neem standaard een flesje/bidon water mee. De kleedkamers zijn nog niet open. Tijdens de training is er de mogelijkheid om spullen wel binnen neer te leggen. Tijdens de training  gaat de deur op slot.

Vanaf looptraining 1 wordt de aanwezigheid per persoon bijgehouden en wordt je toegevoegd aan de speciale app, waar eventuele wijzigingen in het programma in doorgegeven worden. De aanwezigheid kan worden besproken met trainers/leiders indien dit nodig is.

Het zomerprogramma start op dinsdagavond 23 juni. De eerste voetbaltraining na het zomerprogramma zal waarschijnlijk begin augustus plaatsvinden. Dit wordt per team afgestemd.

Spelers van de senioren Gorredijk 1 en 2 (selectie) die willen komen hardlopen zijn welkom! Neem dan vooraf wel contact op met Kevin of Michiel.