Naar nieuwsoverzicht

Steun vv Gorredijk!

Voor onze voetbalvereniging zijn het momenteel bizarre tijden met bijna geen inkomsten. Daarom hebben we met dank aan onze hoofdsponsor Tuindorado een geweldige leuke actie bedacht. Waar we onze club en een leverancier van Tuindorado kunnen helpen. We bieden 3 lavendelplanten(pot 17 centimeter) voor 10 euro aan en 1 rode Mandevilla(pot 17 centimeter) voor 10 euro (foto's hieronder). Bij elke aankoop gaat er 3 euro naar de club en we helpen hiermee ook de leverancier. Bestellingen graag voor Dinsdag via persoonlijk bericht naar Edwin van Opzeeland 0620802928. Graag adres en naam doorgeven bij de bestelling. We zullen het dan bezorgen op Vrijdagavond 1 Mei. Betaling zullen we via een tikkie of overmaken via de bank laten verlopen. Samen staan we sterk!