• Aspirantlid aanmelden

Iban
    Bic
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!
  • Lid worden lukt niet?

Lukt dit niet? Neem dan contact op via de mail info@vv-gorredijk.nl

• Overige informatie

Aanmelding
    In de mail graag naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum vermelden en of je al eerder lid bent geweest van een voetbalclub. Dit in verband met eventuele overschrijving.

De contributie vanaf 1 april 2021 bedraagt:

De contributie wordt betaald middels een automatische machtiging, waarbij de bedragen per maand worden geïnd, rond de 10e van de betreffende maand.

Gele en Rode kaarten
    Geldboetes verbonden aan gele en rode kaarten die de KNVB voor de leden van VV Gorredijk rechtstreeks bij de club in rekening brengt, worden volledig doorbelast aan het betreffende lid.

Afmelden
    Een verzoek tot beëindiging van het lidmaatschap kan op uiterlijk 1 juni van het betreffende jaar ingediend worden via secretaris@vv-gorredijk.nl. Conform statuten kan het lidmaatschap slechts 1x per jaar worden beëindigd.