• Jeugdcommissie

De jeugdcommissie is een onderdeel van het bestuur van v.v. Gorredijk. De jeugdcommissie probeert een sportklimaat te scheppen waarin iedere speler tot z’n recht komt. Dit betekent dat er binnen onze vereniging afspraken en regels moeten zijn die het sportklimaat gunstig beïnvloeden.

Onze club heeft de ambitie om binnen zijn eigen mogelijkheden zo goed mogelijk te presteren. Het jeugdvoetbal is een samenwerking van talentvolle en minder talentvolle spelers. Één van de leuke aspecten in het voetbal is de collectiviteit. Een collectiviteit die niet specifiek leeftijd gebonden is. Het is leuk dat kameraadjes, buurvrienden en klasgenoten in dezelfde ploeg spelen. Er zullen echter momenten zijn waarop de ene meer vorderingen maakt dan de andere. Daarom is het belangrijk dat een ieder op zijn eigen tempo kan verder werken, maar dan in een andere groep.

Joan Veenstra
    Algemeen coördinator JO15