Kantinedienst

Aan de leden en ouders van de jeugdleden,

Als bestuur en jeugdcommissie proberen wij de voorwaarden te creëren waardoor een ieder met veel plezier kan voetballen bij de v.v. Gorredijk. Naast de inzet van de vele vrijwilligers die zich gelukkig al op allerlei manieren inzetten voor de club is er een tekort aan vrijwilligers voor de kantine.

De kantine is naast sponsoring een grote inkomstenpost voor onze vereniging. Door deze inkomsten hebben wij als club de contributie laag kunnen houden en ook voor de jeugd kunnen we bouwen aan een goede opleiding met voldoende uitstekende trainers. Daarom is het van groot belang dat wij de kantine in eigen beheer kunnen blijven uitbaten.

Om dit te kunnen blijven doen heeft het bestuur in enkele jaren terug besloten dat wij ouders van jeugdleden 1x per jaar gaan inzetten voor kantinedienst. Voor seniorenleden bestond deze kantinedienst al.

Ouders draaien steeds 2.5 uren met de kantinebeheerder mee. De tijden zijn:

08.30-11.00 uur

11.00-13.30 uur

13.30-16.00 uur

Net als bij vervoer en was geldt dan: Als je niet kunt moet je zelf voor een vervanger zorgen.Natuurlijk proberen wij de indeling ruim van te voren aan jullie te melden, zodat jullie er rekening mee kunnen houden.

De senioren zorgen voor de bezetting van de kantine op zondagmiddag. Wij hopen op een ieders medewerking om op deze manier met zijn allen de club vooruit te helpen.

Namens het bestuur