Ouderavond jeugdvoetbal 2 april 2018

Geachte ouders van de jeugdspelers van v.v. Gorredijk,

Inmiddels zijn we in de 2e helft van het seizoen aanbeland. Momenteel alweer druk bezig met de activiteiten voor het einde van het seizoen en de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Daarnaast zijn we ook actief met een aantal werkzaamheden m.b.t. een veilig voetbalklimaat.

We willen jullie hierover graag informeren. Daarom willen wij jullie uitnodigen voor een informatiebijeenkomst in de kantine, die gepland is op woensdag 11 april a.s. De inloop is vanaf 19:15 uur, zodat we om 19:30 uur kunnen starten.

Tijdens de bijeenkomst komt de vertrouwenscontactpersoon (VCP) aan het woord. Zij zal uitleggen wat deze rol binnen de vereniging inhoudt. Verder zal na haar sessie duidelijk zijn, in welke gevallen het als ouder zinvol is om contact met haar op te nemen. Naast een VCP gaat de vereniging ook met een verklaring omtrent gedrag (VOG) werken. Een nadere uitleg hierover komt dan ook aan de orde.

Volgend hierop komt de functie Hoofd Jeugdopleiding (HJO) aan bod. In het huidige seizoen is de vereniging gestart met de functie. We willen jullie informeren over wat de taken van een HJO zijn en wat we met deze functie willen bereiken.

Ook zijn we in het huidige seizoen gestart met de opdeling van de categorie F-pupillen in een O7, O8 & O9. De KNVB wil in het nieuwe seizoen het pupillenvoetbal nog verder veranderen. Er wordt dan gestart met een O10, O11 & O12-competitie. Wat dit als gevolgen heeft voor de spelvorm zal na de informatieavond duidelijk zijn. Alle wijzigingen voor deze teams komen namelijk aan de orde.

Wij gaan er vanuit dat jullie bij deze informatieavond aanwezig willen zijn. Want op het einde van de avond zijn jullie volledig op de hoogte wat de Jeugdcommissie doet om het jeugdvoetbal beter en veiliger te maken.

Tot woensdag 11 april om 19:30 uur.

De Jeugdcommissie