• Hallo sportliefhebbers,

Ben jij tussen de 6 en 15 jaar? En wil jij topfit de zomer in gaan? Geef je snel op voor de corona-vrije FIT DE ZOMER IN dagen op het sportpark van V.V. Gorredijk!
    Door de heerlijke winterdagen hebben wij FIT HET JAAR IN om getoverd to FIT DE ZOMER IN waar jij en al je vrienden op 3, 4 en 5 mei drie dagdelen gaan sporten. Wij gaan samen met jou aan de slag met het trainen van jou fitheid, uit te zoeken wat de kracht van samenwerken is, meerdere denkspelletjes en nog veel meer.
    Dus jij gaat ons verbazen tijdens de estafettes, bootcamps en memory spellen? Wees er dan snel bij! Want VOL=VOL...

Praktische info:
    Speciaal voor de leden van VV gorredijk is de prijs geen 22,99 maar 14,99, maar ook niet leden kunnen zich opgeven.
    Twijfel je om alleen te gaan? Geef dan ook snel al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes op!
    Opgeven kan via de onderstaande link:

Kan een afbeelding zijn van de tekst '< FIT DE ZOMER IN 03 I 04 I 05 mei >> Kom 3 dagdelen sporten met jouw leeftijdsgenoten! Het trainen van jouw fitheid bootcamp conditie Het leren samenwerken estafette vertrouwensspellen Het testen van jouw denkvermogen memories boter, kaas en eieren Geef je snel op! www.sevnt.nl GORREDIJK Ochtend groep 6 t/m 10 jaar 09:00 tot 12:30 uur Middag groep 11 t/m 15 jaar 13:30 tot 17:00 uur CORONAPROOF V.V. Gorredijk Mientewei 2-A 8401 AA Gorredijk SEVNT'