• Wegens het grote succes van vorig jaar en de vele positieve reacties hebben wij besloten om u nogmaals de Lavendels en Mandevilla aan te bieden! De prijs is gelijk gebleven aan vorig jaar. 3 Lavendels (pot 17cm) of 1 Mandevilla (pot 17cm) voor maar 10 euro! Dit met dank aan onze sponsor Tuindorado Gorredijk. Hiermee kunnen we Tuindorado en de leverancier enorm helpen en ontvangt vv Gorredijk maar liefst 3 euro per bestelling!

    Bestellen kan tot en met 24 april door middel van een naar Gerard de Vries 06-46671600 met daarin uw naam, adres, telefoonnummer en bestelling. Vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat u een betaalverzoek krijgt en dat de bloemen op zaterdag 1 mei bij u voor de deur staan.

    Tip! Ook leuk als cadeau of voor Moederdag!

     

    Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Tuin dorado Bloemenactie VV Gorredijk 3 stuks Lavendel (pot 17cm) of Mandevilla (pot 17cm) voor maar 10 euro! Bestellen kan tot en met 24 april! Bezorging zaterdag mei Geef uw naam, adres, telefoonnummer en bestelling door via een persoonlijk Facebook bericht de app (Gerard de Vries)'