100 jarig jubileum

Bekijk hieronder alle berichten omtrent het 100 jarig bestaan!

Zomer 1920. Een aantal Gordykster jongelingen vermaken zich met het trappen tegen een bal. Zeer tot ongenoegen van de landeigenaar wiens land zij daarvoor hebben uitgezocht. Ook de vele ouderen schudden meestal hun hoofd als zij de jongeren bezig zien. Toch is dit wildemanswerk achteraf het startsein voor de oprichting van de voetbalvereniging ‘G.V.C.’

Het vriendentrio J. Biesma, G. Bouwhuis en R. Schaap doen een rondje door het dorp en krijgen zoveel bijval dat ze al op 25 augustus 1920 besluiten een voetbalvereniging op te richten. Het trio is ook direct het eerste voorlopige bestuur.

En dus bestaat de voetbalvereniging Gorredijk op 25 augustus 2020 precies 100 jaar. Dat kan en wil de vereniging natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Sinds oktober 2017 is de jubileumcommissie daarom al bezig met de voorbereidingen. In de jubileumcommissie zitten vertegenwoordigers uit de gehele vereniging. Van jong tot oud, spelend en niet spelend lid en ook de dames zijn vertegenwoordigd. Bij de meeste vergaderingen is ook een bestuurslid aanwezig zodat het bestuur op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen omtrent de geplande jubileumactiviteiten.

De nieuwjaarsreceptie in januari 2020 wordt het startschot van een hele serie activiteiten van januari t/m augustus 2020. De concept activiteitenkalender voor deze periode is inmiddels samengesteld. Veel kunnen we er alleen nog niet over vertellen, alles zit nog in de voorbereidingsfase. Maar het is wel zeker dat de officiële jubileumreceptie staat gepland op 25 augustus 2020 en dat er op 29 augustus 2020 in De Skâns een feestelijke slotavond van het eeuwfeest volgt.

Met vriendelijk groet,

De jubileumcommissie
Jelle Bijlsma, Pieter Bijlsma, Harm Bruinsma, Gerard de Vries, Jos de Vries, Sjoerd Minkes, Tineke Tamminga, Dennis van der Poel, Kars van der Weg, Peter van der Wijk, Sandra Brouwer en Peter Renes

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kantine krijgt een poetsbeurt!

Speciaal voor het 100 jarig jubileum maakt Bonnema Reiniging Services de kantine van top tot teen geheel kosteloos schoon! Wij als club zijn natuurlijk ontzettend blij met zo’n sponsor!

Ook zo’n professioneel reiningsbedrijf inschakelen? Kijk snel op www.uiterstschoon.nl voor alle mogelijkheden!

Nieuwjaarsreceptie 2020 meer dan geslaagd!

Wij blikken terug op een geslaagde editie van onze nieuwjaarsreceptie en tevens de start van het 100-jarig jubileumjaar. Met ruim 180 aanwezigen werd er een leuke en mooie avond van gemaakt die wij niet snel zullen vergeten.

Graag willen wij middels deze weg Cafe NeysEetcafé de Roos, Jesse van der Zee, Simon Muller en Jaap de Vries bedanken voor de sponsoring, waardoor er de hele avond gratis kon worden gedronken!

Ook dank aan alle sponsoren, laten we er een prachtig jaar van maken!

Ons Blauw Wit Clublad nu ook online!

Mocht je de speciale editie van het Ons Blauw Wit Clublad op de één of andere manier hebben gemist? Dan hebben wij de perfectie oplossing. Het clublad is nu ook online op de website van VV Gorredijk te vinden en voor iedereen beschikbaar.

Klik op de link voor het pdf bestand: https://docdro.id/u9qxsB4

Ons Blauw Wit clubblad is nu uit!

Het jubileumjaar van VV Gorredijk komt met de dag dichterbij en achter de schermen wordt er veel werk verzet. Deze week werd er door de jubileumcommissie alvast geproost op het startschot van het jubileumjaar en wisten zij zeer verheugd te melden dat het ouderwetste Ons Blauw Wit clubblad klaar is. In het clublad staan naast het voorwoord van de voorzitter en de voorzitter van de jubileumcommissie, alle activiteiten gemeld die het komende jaar worden georganiseerd. Vandaag werd het Ons Blauw Wit clubblad verspreid onder alle leden, donateurs en sponsoren. Daarnaast werden alle sponsoren persoonlijk uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie op 4 januari. Wij bedanken Café Neys voor het beschikbaar stellen van de ruimte, waar de vrijwilligers zich verzamelden en voorzien werden van lunch.

Vandaag wordt gezien als de eerste start voor het jubileumjaar. We gaan er met z'n allen een mooi jaar van maken!

De jubileumcommissie proost!

De jubileumcommissie proost op het startschot van het jubileumjaar!

Na een voorbereiding van twee jaar is de eerste activiteit afgerond, namelijk het ouderwetse Ons Blauw Wit clubblad met daarin alle activiteiten die er komend jaar worden georganiseerd door de jubileumcommissie.

Het Blauw Wit clubblad wordt vanaf komende zaterdag verspreid onder alle leden, donateurs en sponsoren.